Flower Power

Hej, jag vet att jag inte har gjort något doing it inlägg denna veckan. Förlåt. Men jag har inte riktigt haft någon större chans att göra någontinbg vad jag har märkt. 
 
Men jag tänkte att jag skulle kompensera det med något annat istället. 
 
Jag lever för mode och det var så hela det här konceptet började med att vilja förendra saker, så jag tänker berätta lite om vad jag har älskat genom juli. 
 
Jag har bara ``älskat´`en sak genom juli och det är blommor. Fram för allt flowercorwns. De har varit den perfekta lilla extra saken för att fixa en outfit. 
Min favorit har jag köpt på H&M så den är blillig om man vill ha ett budgetförslag. 
Den andra saken som jag har älskat är blomprint på tshirtar. Jag älskar bagiga tshirts och sen med en flowercrown till det blir helt fantastiskt. 
 
Det var nog allt jag ska försöka att lägga upp ett svar sen på issue of the week. Men jag kände att det var kanske bättre att lägga upp liter lättare inlägg, någon gång i veckan. 
 
Hejdå. 
 
 

Svar

Jag har försökt att komma på en till sak som vi kan göra, och kommit fram till att inte kommentera är nästa steg. Man ska aldrig göra det och just det jag glömde lägga in veckans motto.

Being Perfect Isn't Always Perfect.

changeit.blogg.se

Hej. Som ni alla vet så kan man göra en stor förändring genom att använda sociala medier. Så jag tycker att det är på tiden att jag också gör det.

RSS 2.0